Selecteer een pagina

Mijn carrièrepad is even divers als diepgaand. Van programmeur naar informatieanalist, van uitvoerend projectmanager naar operationeel manager in de bedrijfsvoering en van directeur ICT naar CIO/COO. Ik hoop dat een meer toezichthoudende rol mijn volgende stap kan worden.

Na een jarenlang dienstverband op zowel bestuurlijk als operationeel niveau bij respectievelijk Aegon, Famed en op dit moment het UMCG, ben ik toe aan een nieuwe stap in mijn carrière met andere verantwoordelijkheden en uitdagingen. In een meer toezichthoudende rol hoop ik mijn ervaring, kennis en opleidingsniveau optimaal te gaan inzetten.
In de opleiding ‘Governance Essentials’ leer en ervaar ik mijn toekomstige rol als commissaris en meer specifiek verdiep ik mij als digitale commissaris in de toekomstige technologische innovatie
en mogelijke business modellen.

Ik ben in Canada geboren maar woonde van mijn 7e tot mijn 13e in Australië. Als kind leerde ik me snel en flexibel aan te passen aan de regelmatig veranderende omgeving. Tot op de dag van vandaag is mijn aanpassingsvermogen groot, zonder mezelf of mijn ambities uit het oog te verliezen. Als klein meisje groeide ik op met 5 broers en dat heeft me altijd een voorsprong gegeven in de omgang met de veelal mannelijke collega’s binnen mijn technisch vakgebied. Gaandeweg mijn carrière is mijn passie voor ICT verschoven naar het snijvlak van ICT en business en wil ik een toegevoegde waarde creëren voor zowel de klant als ook het bedrijf of de organisatie.
Ik ben ervan overtuigd dat niet alleen technische ontwikkelingen leiden tot een succesvolle implementatie binnen een organisatie maar vooral ook de mate van transparantie en het respecteren van de bestaande cultuur. Het is mijn ervaring dat voor het implementeren van proces- en organisatieverbeteringen als ook voor verbeteringen in winstgevendheid, waarbij er oog is voor de klant en de medewerker, mijn analytische en sociale vaardigheden altijd een cruciale rol hebben gespeeld.

Mijn werkervaring
Sinds 2017 ben ik werkzaam in het UMCG te Groningen waar ik verschillende rollen binnen de ICT vervul, zoals programmamanager en hoofd ICT.
Van 2012 – 2016 was ik werkzaam bij Famed als CIO/COO en deze gecombineerde verantwoordelijkheid maakte dat ik snel en succesvol verbeteringen binnen de ICT en de procesmatige operationele kant kon doorvoeren. Het heeft zowel de klanttevredenheid als de winstgevendheid sterk doen groeien.
Vanaf 2007 -2011 was ik directeur ICT & Operations binnen de sector particuliere levens-verzekeringen en hypotheken. De afdeling Hypotheken kampte als groeimarkt met een flinke administratieve werklast en aan de ‘particuliere leven’ kant werden we geconfronteerd met een woekerpolis affaire die binnen de ICT alleen in samenwerking met de financiële afdelingen kon worden opgelost. Met een positieve en vooral nuchtere opstelling wist ik de medewerkers te motiveren om het maximale uit hunzelf te halen voor een optimaal resultaat.

Persoonlijke vaardigheden
Teamspeler / enthousiasmerend / motiverend
Analytisch / Oplossingsgericht / leergierig
Pragmatische aanpak
Ik vraag door met een autonome en onafhankelijke oordeelsvorming als resultaat
Bedrijfsresultaat is voor mij leidend
Communicatief sterk op verschillende denk- en werkniveau ’s.