Selecteer een pagina

Sinds 1984 heb ik ervaring zowel als manager als consultant met innovatieve ICT-projecten. De laatste jaren leidde ik digitale programma’s om de haven van Rotterdam slimmer te laten functioneren. Sedert 2012 ben ik actief als Commissaris/ Lid/ Voorzitter Raad van Toezicht bij een (GGZ) zorgbedrijf (familiebedrijf).

Mijn competenties komen optimaal tot recht in hetgeen ik al 35 jaar doe: het verbinden van digitalisering met de optimalisatie van de bedrijfsvoering. Ik heb in al die jaren alle aspecten van de bedrijfsvoering leren doorgronden. Mijn kennis van nieuwe technologieën onderhoud ik actief. De laatste 10 jaren heb ik diverse digitalisering programma’s geleid en nog steeds doe ik dit met veel plezier. Ik zie voortdurend nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Ook als Commissaris/ Toezichthouder stimuleer ik graag digitaliseringsprogramma’s en kan ik een substantiële bijdrage leveren aan innovatieve ontwikkelingen. Ik heb directie-managementervaring als managing partner van adviesbureaus.

Mijn LinkedIn profiel vind u hier: https://www.linkedin.com/in/antoonleurs/